ZELFKLEVENDE LETTERS & LOGO’s

Zelfklevende letters voor alle gladde ondergronden zoals: vensters, muren, panelen, auto’s, vaartuigen, vliegtuigen, brommers, fietsen, meubelen, poorten enzovoort…

Wij leveren dit product zowel per stuk als in serie. De kwaliteit van het vinyl varieert naargelang het gewenste gebruik. Hierbij gaat ons aanbod van gemakkelijk afneembaar vinyl voor kortetermijngebruik tot permanent klevend voor toepassingen op lange termijn. Het zelfklevend vinyl is verkrijgbaar in vele kleuren: zowel mat als blinkend, maar ook goud, zilver en metallic zijn te verkrijgen.

De minimum letterhoogte is 1,5 cm tot een maximum van 118 cm. We kunnen nog veel grotere letters maken indien we hen opsplitsen in delen. Met 1000 lettertypes hebben wij een uitgebreide letteraanbod en met de computer kunnen wij nog meer lettertypes maken.

Omdat de teksten reeds zijn voorgespatieërd en afgewerkt met een opkleefband, hoeft u hen niet meer letter per letter op te kleven. Enkel het schutblad verwijderen, sticker opkleven en opkleefband eraf te trekken. Zo eenvoudig gaat het.

Naast zelfklevende letters en logo’s maken wij ook pictogrammen met veiligheidsinstructies, verbodsbepalingen enz…

Meer informatie verstrekken wij u met alle plezier.